Gözlükçü ve Optisyenlerin Yeni Başkanı, Senirkent MYO.’nu ziyaret etti

11 Mayıs 2012 Cuma 22:22 tarihinde eklendi | 3179 defa okundu
Antalya Bölgesi Gözlükcüler ve Optisyenler Derneğinin yeni Başkanı Bülent GÜRERve Yardımcısı Senirkent’te.

Antalya Bölgesi Gözlükcüler ve Optisyenler Derneğinin (ANGODER) Nisan ayında yapılan seçimi sonucunda, Adem Optik-A.Adem ÖZKAN dan, Başkanlığı Gürer Optik- Bülent GÜRER devir aldı.

Antalya Bölgesi Gözlükcüler ve Optisyenler Derneğinin (ANGODER) yeni Başkanı Bülent GÜRER ve Başkan Yardımcısı, Akdeniz Bölgesinin Optisyen yetiştiren tek okulu olan, Senirkent MYO.’nu 09 Mayıs 2012 Çarşamba günü ziyaret etti. Yeni Başkan Bülent GÜRER ve Başkan YardımcısıNI, Senirkent MYO. Muhasebeci ve Koordinatörü Mustafa SONKAYA tarafından okul girişinde karşılanarak, Senirkent MYO.Müdürü Yrd.Doç.Dr. H.Cahit SEVİNDİR, Müdür Yardımcıları, Öğr.Gör. Koray ÖZSOY ve Öğr.Gör. Erdal EKE ile Optisyenlik Bölüm Başkanı Okutman Ali ŞAVKLI ile tanıştırıldı. Senirkent’e ilk defa gelen GÜRER ve yardımcısı, Meslek Yüksekokulunda yapılmakta olan bahar şenliklerini izledi. Öğle yemeği sonrası, Senirkent MYO.Müdürü Yrd.Doç.Dr. H.Cahit SEVİNDİR’in makamında okul yöneticileri toplantı yapıldı. 13-24 Ekim 2012 tarihlerinde Yapılacak olan 1. Uluslararası Optik ve Göz Sağlığı Sempozyumunda ortak yapılacak konular görüşüldü. Toplantı sonrası, Optisyenlik Bölümü II. sınıf öğrencileri ile görüştü. Derneğinin yeni Başkanı Bülent GÜRER, Sektör ve optisyenlerin sorunları hakkında Öğrencilerin sorunlarını cevapladı.
Bülent GÜRER ve yardımcısı, her zaman Senirkent MYO.’nun ve Optisyenlik bölümü öğrencilerinin arkasında olduklarını, her zaman maddi ve manevi destekcileri olacaklarını bildirdi. Okulun ve Optisyenlik Bölümü laboraturlarının gezilmesinden sonra Bülent GÜRER ve yardımcısı Antalya’ya uğurlandı.

th_Senirkent MYO. Bahar Şenliği-09-10.Mayıs 2012 (154).JPG

th_Senirkent MYO. Bahar Şenliği-09-10.Mayıs 2012 (242).JPG