Her Kadın Bir Fidandır Temalı Etkinlik

13 Mart 2014 Perşembe 16:42 tarihinde eklendi | 1566 defa okundu

Senirkent Meslek Yüksekokulu’nda Isparta Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’nde görevli Sosyolog Kamile Şahin ve Sosyolog Tuba Naimoğlu’nun konuşmacı olarak katıldığı Her Kadın Bir Fidandır temalı bir etkinlik düzenlendi. Senirkent Kaymakamı Mehmet Sayın ve ilçeden çok sayıda misafirin dinleyici olarak katıldığı etkinlikte, ilk olarak Sosyolog Tuba Naimoğlu tarafından Eşler Arası İletişim konusu ele alındı. Sosyolog Kamile Şahin ise gününüz toplumsal sorunları arasında ön sıralarda yer alan Aile İçi Şiddet konusunu Türkiye genelindeki istatistiksel verilerden yararlanarak öğrencilere ve katılımcılara aktardı.

Etkinlik sonunda konuşmacılara Yüksekokul Müdürü Yrd. Doç. Dr. H.Cahit Sevindir  ve Senirkent Kaymakamı Mehmet Sayın  tarafından teşekkür belgesi ve hediye verildi. Sonrasında ise Yüksekokul personeli, öğrenciler ve etkinliğe katılan misafirler tarafından okul bahçesine ağaç dikimi gerçekleştirildi.