MYO.’NUN İLK BAHAR ŞENLİĞİ MUHTEŞEMDİ

10 Mayıs 2012 Perşembe 23:56 tarihinde eklendi | 4485 defa okundu
Bu yıl birincisi düzenlenen, Senirkent MYO.Bahar Şenliği etkinlikleri iki gün sürdü.

Süleyman Demirel Üniversitesinin yaptığı Konferans ve etkinliklerde öncü olan Senirkent Meslek

Yüksekokulu, anlatması çok zor, yaşaması çok güzel iki günlük bir programla öğrencilerine

muhteşem bir bahar şenliği yaşattı.

Bahar şenliği açılışı, 09 Mayıs 2012 çarşamba günü saat 10.00 da Senirkent Meslek Yüksekokulu

kampüs alanında, Türk büyükleri için bir dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla

başladı.

Açılış konuşmasını; Senirkent Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd.Doç.Dr. H.Cahit SEVİNDİR ve

th_Senirkent MYO. Bahar Şenliği-09-10.Mayıs 2012 (36).JPG

Senirkent Belediye Başkanı Hüseyin BAYKAL yaptı.

th_Senirkent MYO. Bahar Şenliği-09-10.Mayıs 2012 (44).JPG

Konuşmaların arkasından müzik dinletisi, taklit, yetenek yarışması ve halat çekme yarışmaları yapıldı. Halat çekme yarışmasında okul müdürü ve belediye başkanı karşı karşıya yarıştı.

th_Senirkent MYO. Bahar Şenliği-09-10.Mayıs 2012 (128).JPG

Saat 13.00′e kadar çeşitli yarışmalar devam etti.. Saat 13.00′te öğrencilere ve misafirlere tavuklu pilav ve helva ikramı yapıldı. Öğleden sonra, çuval yarışması, sandalye yarışması,dans yarışması, bilgi yarışması, balon yarışması,koşu-bayrak yarışması, ıslak havlu ile kova doldurma yarışması, erkek ve bayanlar arası bisiklet yarışmaları yapıldı. Müzik dinletisi ile devam eden şenlikler, akşam düzenlenen sinema gösterisi ile tamamlandı.

Şenliklerin ikinci gününde sabah saat 10.00 da basketbol turnuvası,penaltı çekme yarışması, masa
tenisi ve voleybol turnuvası yapıldı. Müzik dinletisi ile devam eden şenliklerde öğrenciler gönüllerince
eğlendi. Bahar şenlikleri  saat 16.oo da sona erdi.

th_Senirkent MYO. Bahar Şenliği-09-10.Mayıs 2012 (263).JPG
th_Senirkent MYO. Bahar Şenliği-09-10.Mayıs 2012 (188).JPG