25 Eylül 2017 Pazartesi

Süleyman Demirel Üniversitesi

Senirkent Meslek Yüksekokulu

III. Lojistik Kariyer Günü

Süleyman Demirel Üniversitesi Senirkent Meslek Yüksekokulu Yönetim ve Organizasyon Bölümü Lojistik Programı tarafından "III. Lojistik Kariyer Günü düzenlendi. Geleneksel bir şekilde her yıl düzenlenen Kariyer Günlerine yine birbirinden önemli konuklar katıldı. Hem akademik camianın hem de sektörün bir araya geldiği III. Lojistik Kariyer günü yine büyük ilgi gördü.

Etkinlik toplam iki oturumdan oluştu. Etkinliğin ilk oturumda Deprem ve Afet Lojistik Uzmanı “Dr. Doğan Karadoğan” küreselleşmeyle birlikte Lojistiğin öneminden ve bilimin etkin kullanılması gerektiğimden bahsetti. Birinci oturumun ikinci bölümünde  “ Sun Express Operasyon Şefi Onur Yavuz “ Lojistikte hava taşımacılığının öneminden bahsederken, Sun Express’in istihdam ve staj olanaklarına değindi.

Lojistik kariyer günlerinin ikinci oturumu Devlet Demir Yolları Lojistik Daire Başkanı “İbrahim ÇELİK’in sunumlarıyla devam etti. İbrahim Çelik lojistiğin bir ülke ekonomisindeki öneminden bahsederken, ülkemizdeki son yıllarda özellikle Demiryolu taşımacılığındaki gelişmelere değindi.

Etkinlikte NETLOG Lojistik Operasyon Uzmanı Seda ALBAYRAK sunumlarında Lojistik bölümünde okuyan arkadaşların kendilerini geliştirmeleri gerektiğini vurguladı.  Çalışma hayatındaki staj ve iş imkanlarından bahsetti.

Etkinlikte son olarak Superonline Müşteri Yöneticisi Gökhan Kara “Müşteri Deneyimi ve Teknoloji” konulu sunumlarıyla iş hayatında başarılı olmanın önemli noktalardan geçtiğinden bahsederken, Superonline hakkında bilgilendirmelerde bulundu.