Senirkent MYO.da Elektrik tesisat planları ve proje uygulamaları konulu seminer.

23 Mayıs 2012 Çarşamba 11:31 tarihinde eklendi | 3438 defa okundu
Yer: Senirkent MYO. Tarih: 15.05.2012

Senirkent Meslek Yüksekokulu Elektrik Programı öğrencilerine SDU Yapı İşleri Dairesi Başkanlığında Proje Sorumlusu Mustafa Güneş ÖZGÜLEŞ tarafından 15.05.2012 Salı günü “ELEKTRİK TESİSAT PLANLARI VE PROJE UYGULAMA ESASLARI” konulu seminer vermiştir.

Seminere Md. Yrd. Koray ÖZSOY ve Öğr. Gör. Hüsamettin AKÇAY ile Elektrik Programı 1. ve 2. sınıf öğrencileri katılmıştır. Elektrik proje uygulaması üzerine sunum yaptıktan sonra AUTOCAD ile örnek proje çizimi gerçekleşmiştir. Seminerde öğrenciler tarafından piyasaya yönelik çok sayıda sorular sorulmuştur. Ayrıca önümüzdeki hafta perşembe günü Üniversitemiz Merkez kampüsteki TRAFO-1 ünitesine elektrik programı öğrenciler ile teknik gezi yapmaya karar verilmiştir.

Md. Yrd. Koray ÖZSOY öğrencilerin görmüş oldukları teorik bilgileri uygulamaya aktarmaları açısından önümüzdeki dönemlere Senirkent ilçesine yakın bölgede ELEKTRİK SANTRALİNE teknik gezi yapmayı planlamaktadır.