Senirkent MYO.Optisyenlerine Essilor& Opak Optik Firmasıdan Uygulamalı Seminer

04 Mayıs 2012 Cuma 11:34 tarihinde eklendi | 3151 defa okundu

Senirkent Meslek Yüksekokulu Optisyenlik Bölümü öğrencilerine,  Essilor & Opak Optik Firması Crizal Türkiye Sorumlusu Esma TÜRKOĞLU,02 Mayıs 2012 çarşamba günü saat 14.00 de MYO. konferans salonunda  uygulamalı seminer verdi. Seminere ayrıca Antalya Essilor Şubesinden Dilek SARIOĞLU ve Serdar ÖZEN eşlik etti. Seminer sonunda Senirkent Meslek Yüksekokul Müdürü Yrd.Doç.Dr. H.Cahit SEVİNDİR, katılımcılarla  makamında görüştü. Görüşmeler sonunda, Crizal Türkiye Sorumlusu Esma TÜRKOĞLU; Essilor ve Opak Optiğin birleştiğini, bu birleşme sonun da daha güçlendiklerini, üstleri ile görüşek,  13-14 ekimde yapılacak Sempozyum için  Senirkent MYO. na ve Optisyenlik bölümü öğrencilerinin  sektörel bazda daha iyi yetişmelerinde destekcisi olacaklarını, Optisyenlik bölümü öğrencilerine  İstanbuldaki fabrikalarını ve ürünlerini tanımaları için teknik geziye sponsor olacaklarını belirtti.

Senirkent Meslek Yüksekokul Müdürü Yrd.Doç.Dr. H.Cahit SEVİNDİR, firma yetkililerine katkılarından dolayı teşekkür ederek, kendilerine Sempozyum broşürü verdi.