STAJ YAPACAK ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE

12 Nisan 2017 Çarşamba 20:28 tarihinde eklendi | 1433 defa okundu
Staj İşlemleri Akışı Adımları

STAJ YAPACAK ÖĞRENCİLERİMİZİN AŞAĞIDAKİ STAJ İŞLEMLERİ AKIŞ ADIMLARINI DİKKATLİCE OKUMALARI GEREKMEKTEDİR.

STAJ İŞLEMLERİ AKIŞI ADIMLARI

-Staj Başvurusunda bulunacak öğrenci Öğrenci Bilgi Sisteminden Zorunlu Staj Başvuru Bölümünden giriş yapıp İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimini en az 16 saat alıp sınavından başarılı olması gerekmektedir. ( Sınavdan en az 60 notu almalıdır)

-Öğrenci Staj yapacağı işyerinin bilgilerini öğrenci bilgi sistemine ekleyip staj başvuru formunu doldurup staj başvurusu yapmalıdır.

-Staj Başvurusu onaylanan öğrenci başvuru formunun çıktısını alarak Firma/Kuruma onaylatır.

-Staj Başvurusunu Firma/Kuruma onaylatan öğrenci Başvuru formunu Danışmanına imzalatır.

-Staj Başvuru formu,Nüfus Cüzdanı Fotokopisi ve  Öğrenci İşlerinden alıp doldurdukları  SGK İşe Giriş Bildirgesini Okulumuz Muhasebe Birimine teslim edeceklerdir.

-Öğrenci Staj evraklarını Staja Başlama tarihinden en az 10 gün önce teslim etmelidir.

-Staj tarihleri Öğrenci Bilgi Sisteminde ve Senirkent MYO’nun internet sitesinde mevcuttur.

- Öğrenciler Stajını bitirdikten sonra Staj Değerlendirme Formunu OBS’den çıktısını alıp Firma/Kuruma teslim eder. Firma/Kurum Formu doldurup kapalı zarf içinde öğrenciye teslim eder veya posta ile okulumuza gönderir.

- Öğrenciler Staj Faaliyet Raporunu OBS’den çıktısını alıp doldurur Firma/Kuruma her sayfasını kaşeletip imzalandıktan sonra Danışmanına teslim eder.

-Stajını başvurusu onaylanıp Sgk girişi yapıldıktan sonra herhangi bir nedenle stajını tekrar yapacak öğrenciler İş Kazası ve Meslek Hastalığı sigorta primlerini kendisi karşılamak zorundadır.